PERUT RASA CRAMP

Assalamualaikum, semoga semua mommies sihat2 . Saya nak tanya, saya kerap rasa cramp. Tapi light2 sahaja tak seteruk sengugut lah. Dan on off, adakah sebab pemakanan atau sebab yang sejuk seperti kena aircond ? Kalau betul saya boleh reduce kan mana2 yang perlu. Kalau pasal makan, rasanya saya dah makan yang sihat2. Follow guidance dari yang berpengalaman dan search Google. Btw, saya baru 6W Terima kasih #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

Dalam ni mmg agak popular dgn soalan cramp.. Sometime boleh juga awk search dulu😊cramp perut ni smpai weeks 11,bukan sbb pemakanan, tp sbb rahim sedang mengembang tu, ade juga smpai week 12,13,mengikut perkembangan janin.. Ok.. Don't worry.. Stay calm.. Enjoy your pregnancy journey