Nak tanya

Assalamualaikum, semalam selepas solat isyak saya keluar darah sedikit pada pantiliner lepastu pagi tadi pun keluar juga sedikit dan sekarang keluar coklat2. Adakah saya mengandung? Baru pertama kali, so saya tak pasti adakah period. Ada yang penah mcm sya?

2 Các câu trả lời

Yup..ad sesetengh mengalami bleeding..cm saya..lau piot dye darh merah pekat n bnyk..lau cikit2 merh jernih coklt..tu bleeding..g clinic sis..t dpt ubt kuatkn rahim..

Utk kpstian mngndung ka x, kita kena tau bila last dtg period.. Kalau implantation bleeding biasanya around 5—7 weeks..