Detail scan , kaki baby agak bengkok

Assalamualaikum . Semalam saya pergi klinik buat detail scan 22 weeks . Semua Okay Alhamdulillah cuma dr kata kaki kanan baby saya sedikit bengkok , kaki kiri cantik . Dr kata jangan risau , 32 minggu boleh datang semula untuk moniter lagi sekali . Persoalan saya , ada tak ibu ibu yang berpengalaman waktu pergi detail scan , dr kata kaki baby bengkok tapi bila lahir sebenarnya kaki baby normal je ?? Saya agak risau sebenarnya . #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy dr kate kaki baby kerdil . Tp Alhamdulillah selamt keluar sempurna kejadiannya . Check tiap bulan pun misi kate anak membesar ikut normal bmi . Skrg anak dh 3 bulan . Ibu kene sentiasa berfikit positive yaa . 😉

sekarang anak dah lahir boleh sy tahu keluar je baby betul ke anak akk ctev? sebb doc scan 31 week dia kata kemungkinan ank ada ctev...sy risau sgt

2y trước

Maaf sis saya baru perasan komen sis . Alhamdulillah anak sekarang 8 bulan dan kaki dia waktu lahir normal je sis . Tak bengkok . Mungkin kedudukan dia dalam perut waktu tu yang nampakkan scan kaki dia bengkok . Sekarang 35week kan ? Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🥰