Hidung berdarah

Assalamualaikum.. selamat tgh hari..maaf sy sekadar ingin tau dan bertanya..klu tgh pregnant normal ker klu hdung akan berdarah??sbb sy xpnh alami hidung berdarah seblum nii atau ada sbb2 lain yer.. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

normal sis sebab saya pun pernah hidung berdarah. cuaca panas kan. lagi lagi suhu badan ibu mengandung memang tinggi. banyakkan minum air masak ya. tapi kalau lepas dah lap pun masih keluar berterusan yang tu tak normal, kena cepat cepat pergi klinik jumpa doktor.

saya pun agak selalu hidung berdarah akhir2 ni. biasa2 darah sikit je atau kesan darah kering. dlm 2 minggu lepas pernah 1x berdarah banyak dan lama.

sepanjang pregnant tak pernah pulak hidung berdarah. so tak tahu la normal ke tak.

normal rasanya. sbb saya tnya doc dia ckp normal