Placenta Previa

Assalamualaikum & Selamat Pagi.. Baru ni doktor ada buat scan perut (26 minggu) ..Doktor kate uri saya dekat bawah (PP T3)..28 minggu nnati doktor kate nak repeat scan utk tgk kedudukan uri..saya nak tanya...boleh ke uri tersebut naik atau akan kekal di situ?mohon penjelasan.. Terima kasih..

1 Trả lời

Saya ada pengalaman ppt3 ank yg ke2. Dduk wad lama.. Start dr 7 bln mcm tu. Pastu czer sbb bleeding kt wad. Bleeding waktu tu 32w.. Kene cucuk matangkan paru² bby.

4y trước

Yer,, czer 32w sbb dh bleeding.. Emergency cucuk utk matangkan paru² bby.