Pregnant

Assalamualaikum selamat pagi.. Sya da 4 hari lewat haid.. Lps tu puting buah dada rasa sakit2 dan bawah punggung pun ada rasa sakit2.. Tapi sya keliru sbb keputusan masih samar2.. Nak minta pendpt mumy2 semua ?

Pregnant
51 Các câu trả lời

Yes! It’s positive dear❤️ same situation I faced and consult the doctor. The doctor said yes I’m pregnant, still the result abit weak because it’s just 3 or 4 days after period missed. She said try gain after 2 week from the period date missed the result will be more clear. But this is a big YES 🤰🏻 ✨ congratulations!

sis macam saya 4 hari lewat period cek memang samar mcm ni jugak... lepas tu excited hari2 cek sbb dh standby upt beli bnyk2 kt shoppee.. makin hari mmg akan terang line tu.. excited jgn ckp lah siap snap gmbr setiap semua upt tu..😂 alhamdullilah skrg saya dh pregnant 11 week 😘.. btw tahniah sis....

5y trước

spotting keluar coklat .. tapi keluar tu masa kandungan saya dah nak masuk 2 bulan... tpi sekali je

ni 1 lg soalan bodo...da x nmpk sgt ke mata ko yg menatang tu da double line...tu tnda ko da bunting sgt la tu...x yah la tny soalan bengap dlm app nie...ni nk soh org dok ucap tahniah bagai ke ape...adoi

Waalaikumsalam. Dlu sblum sy missed period. Jd mcm ni. Sakit nipples lama jgak 2 blan gtu bru hlang pas miss period tu. Kemungkinan lekat tu insha allah. Next test ad tu..

Sy pon mula2 mcm tu la ...sakit bdn2 .. cek samar2 .. lpstu g hspital minggu seterusnya doktor ckp positif .. skrng dah 2 bln ... Tahniah yeee ..awal2 tu kne jga baik3..

Dia samar2 sebab baru lagi.. Dlm 4w camtu.. Mmg samar2.. Sabar lahh.. Nt pekat laa dia klo da 6 7w nt.. Da double tu positive laaa sis.. Ape nk risaukan??

Tahniah sis..kalau nak result lebih tepat sis jumpa doktor..senang sbb awal² ni la kita nak jaga kndungn elok² baik dr segi makanan dan kesihatan..

Tahniah sis,ni dah ada cuma dye baru lg jadi line tu memang samar2. Itu berdasarkan saya pregnant anak sulung, doktor kte line samar2 sbb dye baru.

Bru lg xnmpk sngt t dh sebuln lbih gtu test nmpk jels lah test awl pg sis sy sdlu test awl pg nmpk jels p ms test tu kndungn dh msuk 8week

u prgnant , but still dlm pringkat yg sgt awl , so mkesure tak angkat berat berat dlu okay . and start la makan makanan yg sihat .

5y trước

Ok sis tq ya nasihatnya.. 😊