Cuci luka bersalin

Assalamualaikum, selain Normal Saline...sape yang kat sini pernah pakai Hydrocyn Aqua Solution untuk cuci luka episiotomi lps bersalin?

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam...sy gune pncuci nie...bgus la bg sy yg bersalin ank pertama dan luka episiotomy...lepas sy cuci ngn air biasa lepas tu sy spray kn hydrocyn aqua solution dkat kawasan jahit bersalin...aman n selamat...cpt smbuh...

2y trước

yew👍