Boleh makan Gulai nenas ke?

Assalamualaikum , sekarang ni sy dah mengandung 32 minggu . Dari kandungan 4 minggu sy teringin sgt nk makan gulai nenas. Sy tahan je sampai ke saat ini 😭😭 . Sebelum ni sy pernah gugur . ( rahim tak kuat ) tu yg takut tu 🥺#seriusnanya Thankyou for The response

1 Trả lời

Biasanya mak2 kita larang mkn nenas muda, sebab nenas muda ni tajam.. klu kena kat lidah boleh gatal2.. tapi sis pun dh msuk trim 2, gulai nenas tu pun nenas yg dah dimasak, x salah pun klu merasa sedikit utk lepaskan teringin tu..sian emaknya kecur eliurr, apetah lagi anaknya ha..🥰