Batu karang tolong

Assalamualaikum. Sedih dan takut tiba2 DR kata ada batu karang. Nak Xray bahaya utk baby. Ada x mommies sini kene batu karang masa pregnant? Tolong share kalau ada yang pernah alami 😭. #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

Saya pun ada batu karang masa pregnant. Detected masa 29 weeks sbb pinggang sakit and perut mengeras. Pergi PAC terus masuk ward and buat ultrasound dapat detect. Utk pregnant mom doc tak buat ct scan sbb mmg tak blh prosedur tu utk pregnant mom. Just ultrasound biasa. Skrg ni doc on ubat antibiotik sbb buah pinggang dah bengkak. And saya dah jumpa pakar urology prosedur utk buang batu karang masa pregnant mmg berisiko. So dorg postpone nak proceed lepas bersalin nnt.

3y trước

Terima kasih. Takut sgt 😭. Semoga kita dua dipermudahkan