Booster dose

Assalamualaikum. Saya sekarang dah dapat appt utk booster dose hari ni, tapi minggu depan saya akan cucuk kancing gigi dos 2. Nurse ada bagitahu utk jarakkan 2 suntikan ni jadi saya ingat nak tangguh booster dulu. Perlu ke saya pergi ke ppv dan bagitahu atau tandakan dalam mysejahtera saja? Saya jugak risau dgn kandungan kalau ambil suntikan jarak dekat mcm ni. Saya tak tahu apa yg terbaik sekarang. #pleasehelp

1 Trả lời

Boleh je, Kalau nak tanda terus dekat MySejahtera. Nnti2 you boleh tanya nurse utk dapatkan balik booster shot tu.