37 weeks pregnantcy

Assalamualaikum . Saya sekarang 37 weeks pregnant , jadi saya nak tanya sekiranya sesiapa yang pernah mengalami situasi seperti saya , dimana turunnya air atau lendir tetapi sedikit , ianya keputihan dan berwarna kuning . Jadi mohon penjelasan sesiapa yang pernah lalui situasi tersebut , apa tindakan yang ada buat seterusnya . Actually saya dah sumbt ubat keputihan dah pun , dah 3 hari . Tapi stilk turun .#ingintahu

1 Trả lời

Cer try makan plain yogurt, kurangkan yg manis2. Tak pun sbb awk dah 37w, dah boleh get ready utk turun tanda nanti