Mintak pendapat

Assalamualaikum saya pregnent 7 minggu. Pergi scan. Ada 2 kantung 1 kantung ada janin tpy yg 1 lagi kosong. Doktr kate yg kosong tu kantung air x silap. Kt sini ada yg mengalami mcm saya tak . Apa yang akan doktr buat ye kalau refer pakar ?? Perasaan ny takut dan mcm² la . Ada rasa macam nak menangis.

Mintak pendapat
3 Các câu trả lời

pakar lagi hebat scan boleh tentukan anatomi lagi tepat. so dia akan scan balik.kdg2 tu lg satu bukan kantung baby pn. possible cyst je

4y trước

okey kak. thanks.

Saya mcm ni tp saya doa byk2 supaya kantung lg satu pun ada baby.. and yes saya dpt twin alhamdulillah dah 11 bulan skrg twin nya

4y trước

Saya dah bersalin awk.. saya cerita pengalaman saya 😅

hi boleh tahu tak skrg mcm mna ye. ITU cyst ke atau baby