Pregnancy

Assalamualaikum, saya pregnant 6 week, normal ke kalau ada yellowish sikit kat pad, lepas tu tadi saya check ada blood spotting sikit ???

6 Các câu trả lời

Yellowish tu sy pnh jd. Maybe penat kot. Keje Naik turun tangga tingkat 3. Tapi takde bleeding coklat ke apa. Maybe sis kena rehat

Boleh jadi implantation bleeding (normal utk early pregnancy)..tapi lebih baik jika pergi jumpa doktor utk scan kandungan..

Tak perlu bimbang klu spotting sbb itu tanda implantation & just a few days. Its normal

Klau spotting tu normal tpi klau darah byk kena cepat g jumpa doktor ok..

kenapa nak sedih?spotting kan normal syg..dia kejap je

be positif..