PREGGY 4 Weeks

Assalamualaikum nak tanya . Mummy dalam2 ni pernah tak rasa sakit mcam segugut ?, sbb saya still rasa macam segugut kadang2 perut pedih sangat ..saya belum scan lagi sbb dr sarankan 5/6 weeks baru scan. Saya risau kalau tetiba rahim saya tak kuat sbb asyik sakit je mcam segugut ..pinggang pun sakit kadang2

1 Trả lời

normal pregnant akn rasa senggugut cmtu.. sbb dye nk mbesar perlu kn ruang.. tapi kalau risau sgt, pergi je scan.. biasa 4w memang x nampak.. tapi boleh tgk kantung kt mane.. 🤗

5y trước

welcome