Hai ibu2... Saya nak tanye ni

Assalamualaikum... Saya pregnant 10 minggu 5 hari. semalam sy men badminton dgn suami. Xde lompat or berlari pon. Just jengket n berjalan je. So far okay je. Just pinggang je sakit.nak jalan pon mcm x larat.xpe ke preg 10 bulan men badminton??#firstbaby #ingintahu

4 Các câu trả lời

better kurangkn. klu nk bersenam pun jlan atau snaman ibu mngandung. trismester awal ni jgn lasak, ada yg kuat rahim dia,ada yg x. take care sis. msuk trimester kedua boleh la nk crgas sikit

Buat pregnancy workout. Badminton xtermasuk. Baby 1st trimester xkuat xstabil lg adoii

10 bulan ke 10 minggu. Jgan lah buat aktiviti lompat lompat. Kang lain jadinya, bahaya 😅

3y trước

10bulan kalau dh salin dh hehe

Elak kan aktiviti lasak