Makan durian

Assalamualaikum saya nak tnya ? blh ke saya nak mkn durian nk hilangkan rasa terliur saya. teringin sakit nk rasa walau sedikit. saya trauma sebelum ni saya dh pregnant 2kali tapi semua ggur. pregnant kalini saya alhamdulillah ok rezeki saya. saya gugur disebabkan mkn nanas dgn tapai . so saya jadi trauma nk mkn bnda tajam mcm ni. skrg saya dh 34week. #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

gugur tu brp week sis? boleh je makan durian, ambil dlm 2 3ulas ckup .. jgn melantak smpai sebiji pulak, bahaya gak tu .. insyaAllah xde ape2 klau dh 34w tu kandungan dh kuat sikitt ..

2mo trước

awal kehamilan mmg senang gugur sis klau x jaga makan betul .. ni dh kuat sikitt, insyaAllah xde ape2 klau mkn .. cuma berpada2 ye 🥰

Blh jak mkn 1-2ulas sis.. rasanya durian ni x digalakkan mkn sbb tinggi gula & kalori. So, hati2 klu ada gdm..

sy bru mkn durian 35w