Keluar darah sikit sikit

Assalamualaikum saya nak tanye kalau keluar darah sikit-ii sebelum delay period tu tandenye darah pe ye? darah tu lame-ii tukar jadi brown..Ade yang pernah mengalami x?

2 Các câu trả lời

Hi. Apa kembangan sis? Sy keluar darah jugak ni. Sebelum delay period. Saya ada test upt naik double tapi kabur.

3y trước

darah sikit-sikit ni namanya implantation bleeding. kalau check upt dh double line walaupun kabur tu insyaAllah pregnant. tunggu lg 3-4 minggu utk scan confirmkan pregnancy 😊

try buat upt. kalau tak ngndung, naknperiod. kalau mengandg cpat g kk