upt test

Assalamualaikum /hi Saya nak tanya saya mengandung ke? Sebab saya dah lewat period 6 hari Masalah saya2 check upt negatif tapi tetap tak datang period dah lewat 6 hari dah Last period 06/01/20 Ada siapa2 boleh bagi candangan tak?

8 Các câu trả lời

Mungkin sbb hormon.. Bulan lepas sye delay 5 hari.. Buat upt -ve,pegi scan takde ape.. Doc bgi ubat hormon utk betulkn hormon blik

Tunggu seminggu lg. Kalau masih xperiod boleh repeat upt. Mungkin hormon terganggu, so lambat ovulasi dan lambat period

Mungkin sis boleh try lg. Takut just berlaku perubahan hormon

Folic acid boleh memyebab hormon berubah ke?

5y trước

Sesame.. sy rase lbh Naik tngu sebulan bru buat upt.. X nnt kecewe.. skg Masih awal.. pemakanan Pon kne jage ye mule2 nk lekat NIH.. n kurang kn kje berat.. walaupon X Pasti X slh jage bdn..

Bru 6 hari.. Tggu 2minggu

Mungkin perubahan hormon

boleh tunggu 2weeks

Tq semua