Cara tambahkan selera makan

Assalamualaikum, hi😊 saya nak tanya macam mana nak tambahkan selera untuk makan? Sy takde selera nak makan sejak masuk 5week , #mommybuntu #1st_pregnacy

1 Trả lời

Waalaikumsalam sis..apa kata sis cuba lepak2 diam2 n then pk apa yg sis rs tekak sis nak..something yg masam ke, pedas ke, berkuah ke, kering ke..mcm sy dlu, sy trigger selera sy cmtu..then yg sy lalu nk mkn time tu, bnda yg xberminyak, xbersantan, xberkari..so sy cuba la telan maggi asam laksa..takpun sy minta beli whipped potato kt kfc tu gn nugget..tu la yg sy ble telan..mama msk nasi gn segala lauk, sy xde selera nk telan..so, kna berangan psl makan..br sy tau apa yg tekak sy boleh makan 😅

4y trước

Okayy awk tq info nya😊