derect bf

Assalamualaikum. Saya nak tanya, kenapa ya bayi menolak susu ibu? Dia hisap sikit ja terus taknak then nangis2 mcm marah. Saya risau la dia tak kenyang .sebelum nie dia ok ja.. sebab tu la kalau dia tidur, peluang saya nak menyusukan dia puas-puas. Baby sekarang nak masuk 4 bulan.

2 Các câu trả lời

Baby sy mcm tu jugak.mula2 nyonyot ok je tp bila susu keluar byk dia marah.skrg dia lgi selesa minum botol.tme ngantuk je nk minum direct. Tu pun bila let down n susu byk sgt dia akn let go