Vaksin covid 19 untuk TTC

Assalamualaikum saya nak tanya kalau ttc means tgh usaha untuk dapat kan zuriat perlu ke ambil vaksin covid 19 ni?? Saya ada tanya doktor berkenaan ni doktor tak suggest untuk TTC Bukan antivaksin sekadar bertanya😊

3 Các câu trả lời

pakar OnG Dr. Imelda ada ulas tentang ni . secara rumusnya better ambil dulu. awak kena sihat dan dilindungi dulu . inshaa Allah ada rezkinya nantii . moga dipermudahkan dan dikurniakan zuriat yang sihat, cerdas dan soleh solehah tidak lama lagi . aamiiinnn 😊

umm.. sy rase ambil je vaksin dulu.. sbb bkn lama pun kesan vaksin tu.. nanti boleh sambung utk hamil.. zuriat tu InshaAllah akan ada bila masa nya sampai.. kesihatan pun utama.. ni pndgn sy je..

3y trước

setuju

Boleh je TTC nak ambik vaksin. InshaaAllah selamat. Ni saya share ye.