Tanpa hempedu

Assalamualaikum ...saya nak tanya ..bahaya x mengandung jika ibu tiada hempedu ...saya baru buat pembedahan buang hempwdu pada bulan disember 2021 .. dan sekarang pada bulan ogogs 2022 saya disahkan hamil 5 minggu ...ada berbahaya kepada ibu dan bayi jika tiada hempedu ? ...mohon jawapan segera

2 Các câu trả lời

sy xde hempedu juga sis, dah buang masa 2016. then 2017 & 2020 sy bersalin anak no 3 & 4. alhamdulillah x ada masalah sis. skrg pun sy tgh preggy 12w.

2y trước

alhamdulillah, terima kasih sis. jgn risau ya 🤗

Wsalam. Better tanya doc.