Kongsikan pengalaman anda

Assalamualaikum. Saya nak kongsikan sikit perasaan pregnant. Sebelum ni saya seorang yang kuat bekerja dari remaja lagi. Sejak saya dapat tahu pregnant tak sampai 2 bulan nikah, saya rasa seronok sangat. Tapi saya tak mentally prepared dan masih sibuk bekerja. Sekarang keadaan saya tak mengizinkan untuk saya bekerja. Kadang2 rasa down sangat2 dan fikirkan nanti ada baby saya tak dapat kerja yang selama ni saya bina. Dengan ada team yang ramai. Mujurlah suami sangat memahami. Saya tak salahkan takdir cuma terkejut dengan situasi sekarang. Kalau ada sesiapa yang boleh kongsikan pengalaman yang sama boleh tak saya nak baca supaya saya tak rasa saya sorang saja yang rasa.#momtobe

1 Trả lời

sama lah sy.. sy solar engineer.. terpaksa berhenti sbb berbahaya, kena panjat banggunan tinggi2.. lepas tu czer.. mmg xboleh lah nak buat benda2 lasak.. bg sy kita kena ingat.. rezeki Allah ni bukan dtg dlm bentuk duit dan kerjaya je.. bahagia itu rezeki, suami yg memahami pun rezeki, sihat tubuh bdn pun rezeki, dll.. kita kena selalu renung nikmat dan rezeki yg Allah kasi kat kita.. InshaAllah.. semoga dipermudahkan semua urusan..

3y trước

terima kasih banyak. InsyaAllah kita bahagia dunia akhirat.