gugur kemudian postif upt..

assalamualaikum.. saya ingin mohon jasa baik mommies semua..utk share tips penjagaan pada awal2 kandungan.. sy gugur 2 bulan lepas..lepas 2 cycle period, alhmdulillah bulan ni sy terlambat period 7hari.. nk cek upt rasa sgt takut.. sbb pernah kguguran sblum ini..harini gagah kan diri utk cek juga sblum subuh.. mommies semua doakn saya ya.. mana tahu di antara kalian ada yg mustajab doanya.. kalau benar ada rezeki saya kalini menjadi, doakn sy dan baby sihat dan selamat ya.. #TTC #firstbaby #pleasehelp

gugur kemudian postif upt..
7 Các câu trả lời

sy pulak lpas je gugur, next month tu terus lekat lg.. time tu sy mntak cuti keja tnpa gaji slama 3bulan sbb nk rehat je kt rumah.. tp skrg kandungan dh masuk 18weeks alhamdulillah.. sy pk benti keja terus sbb org sekeliling xgalakkan sy keja time preggy memandangkan dh 2x sy gugur.. dua2 tu sy keja, sy bykkan rehat dr bt keja wktu taw pregnant ketiga ni.. msak pun suami yg btkan, skrg ni sy dh yakin kandungan kuat sy bt je smua keja rumah kcuali yg berat2

InsyaAllah Aminn. saya dulu pun gugur, then next month pregnant semula. sebulan lebih struggle juga sebab asyik keluar keputihan coklat mcm masa gugur first. sampai berhenti kerja. tp alhamdulillah skrng dh 34minggu. lagi 4 minggu bersalin. kena bersalin awal sebab gdm 😅😅 InsyaAllah kandungan awak selamat. doa banyak2. kalau ada apa2 terus rujuk doc jgn memandai2 google. tanya doc mngkin ada ubat kuat rahim ke apa ke. take care! ❤️

sy pn preggy balik after one month miscarriage. semoga baby kita membesar dgn sihat and ada rezeki kali ni. hari hari rasa nervous.

semoga baby sihat2 sntsa... syapun baru keguguran 2 bulan lepas. skg pregnant dah blk, semua ok. jgn risau.

Amin..moga allah makbulkn doa awk🤲🤲😊

amin