Bleeding - 9 minggu

Assalamualaikum, saya hamil 9 minggu. 2 hari lepas ada tompok darah di seluar dalam. Mungkin sebab saya terlampau penat dan banyak berjalan. Saya terus pergi klinik, Alhamdulillah kandungan okay. Cuma saya nak tanya, ada tak tips untuk tak nak bleeding lagi? Mungkin ibu2 pernah mengalami benda yang sama boleh ceritakan pengalaman. Thank you.

4 Các câu trả lời

Hai nak tye. Sis macamna ya skrg. Sebab saya pun baruni ada bleeding jugak.