Sakit gigi

Assalamualaikum, saya dh 17 minggu.. saya sakit gigi sangat2 sekarang, saya nak tanye, boleh ke saya pergi klinik swasta, bukan kerajaan? Kerajaan jumaat sabtu tutup, esok ahad baru buka. Dan kalau klinkk kesihatan perlukan appointment juga ke? Maaf ya soalan berterabur,. Terima kasih. #ankfirst

1 Trả lời

sya penah sakit gigi yg teramat msa 20minggu..masa tu terus pegi klinik gigi swasta,kebetulan klinik tu dekat ngan tmpt keje..so walk in,n trus cabut.. kebanyakan skrg ni sbb musim covid ni,sya rasa majoriti klinik kesihatan perlu book appoinmen dlu sis..😊