Rahim still kt bawah even dah habis pantang

Hi Assalamualaikum .saya dah habis pantang 44 hari .skrg hari yg ke 49 .Smlm tukang urut dtg sbb sy bengkak susu .lps tu dia check perut sy .dia kata rahim sy still kt bawah and bengkak .sy bersalin cara ceaser .adakah ianya bahaya dan mcm mana nak naikkan rahim semula ye .nk buat sengkak tak blh lg sbb perut still sakit bila tekan kuat2 .

2 Các câu trả lời

Sis...g kk .. bg nurse atau doc check.

5y trước

Okey thanks a lot ! Next appoinment baby nnt sy minta check dgn Doc or Nurse ☺