Keputihan takda masa hamil

Assalamualaikum. Saya dah 31 minggu 6 hari tapi keputihan takda. Normal ke macam tu? Orang kata lagi besar baby nanti lagi banyak keputihan.

5 Các câu trả lời

saya bnyak keputihan , kekuningan , dah buat papsmear tpi negatif gbs . ubat doktor dah bagi , masukkan dlam vagina tu tpi masih bnyak lagi keputihan kekuningan tu . next week scan dgn dktor 36 minggu . rsau la saya sbb dh nk smpai hari . takot baby pape nati disebab kan keputihan saya ni..

Lagi bagus sis takda keputihan.. jgn dgr org kata.. klau ada keputihan, keputihan teruk, bhya utk bby jgk nnt waktu nk beranak

Okay lah sis tkde keputihan , saya yg keputihan banyak risau betul 😅 kene makan ubat dan masukkan ubat dalam vagina .

1y trước

Hm kan.. dgn asyk kne buat pap smear 😣

Ni sama dgn sy. Dah 34weeks keputihan takda. Nak tay jugak, normal ke tak😅

Nak merase ade keputihan ke?