Supplement sayur

Assalamualaikum. Saya dah 16w hari ni tapi saya ada masalah nak makan sayur yang dimasak. Tak boleh nak telan la sejak mengandung ni. Saya prefer ulam, timun macam tu tapi kawan cakap tak elok makan sayur mentah. Ada sapa2 yg masalah sama macam saya? Mommies ganti sayur dengan supplement apa ya yang rasa okay dan tak pelik? Saya masih dalam frasa alah teruk. Tak boleh terima makanan atau ubat yang rasa pelik2. Kadang makan tak sempat habis nasi pon bole muntah. Kalau ada supplement yang okay minta tolong share ya 🌹

1 Trả lời

Apa apa supplement tambahan, puan perlu minta advice dari doc. Boleh je makan ulam timun. Makesure basuh dengan elok. Ulam tu biasanya saya celur sekejap. Yang mentah ni biasanya macam telur ke, daging, kena fully cooked.