Kata kata semangat Untuk Saya

Hi Assalamualaikum , Saya cuma nak kata2 semangat . Alhamdulillah anak sulung sy skg dh 1Tahun8Bulan, saya pula disahkan mengandung sekarang ,usia kandungan baru 6minggu... Cuma dalam.fikiran masih terbayang masa melahirkan anak sulung sangat mencabar, Bukaan hanya 1cm, Kena induce , saya kena jahit sangat banyak , Jahitan saya ditahap kedua, hampir masuk kepada jahitan tahap ketiga.. Saya rasa sakit sangat waktu dijahit . Tolong beri saya kata semangat untuk anak no dua ini 😢 Saya harap yang kedua ni bukaan banyak dan tak kena induce #nohateya

1 Trả lời

insyaaAllah sis.. stiap kali bsalin nie kn x sme.. smoga urusan sis dpermudahkn.. pikir yg baik2 je.. ble sis da merasa moment yg teruk nant mest yg 2nd nie sis rse mudah aje.. insyaaAllah.. doa yg baik2 je..

1mo trước

amin terima kasih sis ♥️🌹