Bleeding dan confuse

Assalamualaikum , saya confuse dengan keadaan saya sekarang . Haritu period saya delay 14 hari , try UPT naik double line . Semalam saya bleeding macam period , ada lendir2 halus2 kat darah . Sy try lagi upt harini , still naik double line , cuma line tu masih samar2 jugak . Dalam gambar tu line samar , saya guna flash jadi pantulan cahaya warna putih #ingintahu #firstmom #pejuanggaris2semangat #pleasehelp

Bleeding dan confuse
1 Trả lời

pg klinik, ckp ade bleeding. nnti doc akn suruh buat urine test and scan kalau dh 7w above, insyaallah boleh nmpk kantung dh. dan berkemungkinan kantung je, belum nmpk bby lgi. nnti kena repeat scan 2w akan dtg.