Susu saya dah kering

Assalamualaikum, saya ada anak 1 tahun 2 bulan, dan sekarang sya juga mengandung 19week,pastu anak pertama mmg akan menyusu badan kalau time tidur. Tadi sya cuba picit tapi tak Keluar susu.saya rasa susu saya dah kering, saya nak tnya lah?.. Nanti kalau saya bersalin adakah susu saya akan ad kembali.?. Risau plk baby kedua tak dpat susu badan kan, kalau ad yang boleh bagi tip untuk bnyak kan susu boleh share.. Terima kasih#ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

normal sis..bila pregnant susu akan stop..sbb no bg persediaan utk baby yg bakal lahir nti. sy pun sama anak 1thun 8bln still cari susu sy bila nk tdo walaupun dia da mnum susu botol..insyaAllah bila baby lahir susu akan ada..klu nk bykkn susu nti try mkn sup lobak putih utk tambah susu..

2y trước

Terima kasih.. Okay😊 rasa lega dengar ada semula.. Takut tak Ad