GDM

Assalamualaikum.. Sapa sini Ada gdm? Stress lah Ada gdm ni.. Dlu masa 1st bby pun Ada.. Tp masa 1st bby mmg suka manis2.. Yg 2nd preggy ni x suka manis langsung.. Pun ada gdm.. Sbb doc Ada ckp kalau 1st Ada, kemungkinan 2nd pun akan ada.. Tp yg stress nya, mmg mnum air suam je.. Nasi pun cut off terus.. X amek manis2, tp bacaan mcm tu je.. Korg Ada ambil apa2 supplements yg turun kan bacaan gula tak? Boleh share.. Tqia mommies..

2 Các câu trả lời

Xde...Cuba makan apple hijau.saya gdm gak Masa preggy Dan bacaan gula turun bila makan apple

5y trước

OK sis.. In shaa Allah.. App ngan dietitian 2/1 nnt ni.. Skrg gnti nasi ngan roti wheat tu je.

Nk buat mcm mne.. hormon.. xleh buat apa.. sabar je la.. 😅

5y trước

Tulah pasal.. Tp nak tau jugak Kot2 Ada yg amek pape supplements ke yg menjadi kann.. Survey2 byk Sgt pulak.. Xtau mana yg OK. Kalau murah2 boleh jgak try n error.. Tp mahal 🤭🤪😅