Badan baby merah-merah

Assalamualaikum puan ..ada siapa² yg badan baby pernah mcm ni tak ?baby sy hampir sebulan kena badan merah² cmni ,ubat sapu yg doktor dah habis sapu dah tpi still ada jugak .Merah² ni on off#pleasehelp #firstbaby #7month

Badan baby merah-merah
6 Các câu trả lời

Nampak mcm Ring Worm sis, better rujuk pakar kulit dermatologist di HKL, don't delay. Sye pernah lalui experience mcm ni waktu 36w pregnant 1st baby, hospital Kerajaan and swasta dah byk kali pergi, xde perubahan makin teruk tahan sakit sampai hampir 3 weeks, pergi rujuk pakar di hkl admit 1 day, bagi ubat sapu 4 jenis terus dah hilang

Hai sis, better bawak pergi klinik segera. If ubat yg digunakan sekarang kurang berkesan/tak berkesan boleh minta ubat yg lebih kuat. Sambil sapu sambil berselawat ataupun doakan. Doa ibu kan makbul. Semoga cepat sembuh.

sis g klnk kk ke swta?bter g klnk swta sis

3y trước

dua² pun dah pergi puan ..tapi result masih sama😥

bantu share

follow