Scan | HB Low

Assalamualaikum, pernah tak ada pengalaman scan kepala baby besar sikit, seram lahh hmm, bukan besar sebab terlebih cecair ke apa, tapi memang besar sedikit😅 Nak tanya jugak kalau HB Low, ada tak sesiapa yang kena inject masukkan zat besi tu, dia macam inject biasa ke? Ke macam masukkan air?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

Waalaikumsalam sy takpernah scan kepala baby besar isu baby sy dulu kaki kecik dari week sepatutnya refer pakar takda apa masalah pun elok je baby membesar ikut week kadang2 scan dkt kk ni tak betul😅 Sy mmg HB low sepanjang pregnant sy cucuk iron cosmofer. Dia cucuk dkt tgn duduk dkt kk selama 4jam

4t trước

hb low tu brapa smpai kna cucuk ?