Najis baby

Assalamualaikum para2 ibu..saya nak tanya..susu badan saya tak keluar..keluar pon bila pam..jadinya saya start bagi susu formula kata anak saya..sekarang baby saya usoa 18 hari..ada kuning sikit..112..nak tanya..normal ke bagi susu formula baby berak kuning?susu badan tak ada langsung..ada sikit je..normal ke?#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

Normal puan. Puan boleh google warna najis baby. Bagi dia kerap minum, kerap berak inshaAllah cepat turun kuning dia ✌🏼☺️

2y trước

Samaaa ❤️