perut mengeras 39 weeks

Assalamualaikum. normal ke ya perut mengeras2. tadi pi klinik cek jalan baru 2 cm. Rasa sakit tu sampai ke ari2 dan punggung. anak2 sebelum ni tak pernah rasa cam ni.

4 Các câu trả lời

normal. contractions sis. kalau makin kerap dalam 10 minit tu ada 2-3x mcm tu, consistent sejam. atau sakit kuat, boleh gi hospital dah.

Hi Aslm sis bole ke pi klinik check bukaan ? sbb sya ni pon perut mengeras sakit ari²

4mo trước

kalau ketuban belum pecah/leaking & doktor betul2 jaga hygiene protocol inshaAllah okay.

perut mengeras contraction la tu. tunggu masa nak bersalin je.

4mo trước

cuma kena pantau pergerakan anak je lah kan sis?

sis dah bersalin ke?

3mo trước

dah puan. jumaat yang lalu