Ni keputihan normal kan?

Mummies2 yg berpengalaman, nak confirmkan ni keputihan normal kan? Sy 39 minggu 1 hari skrg. Rasa perut mengeras2 je skrg tapi tak sakit sgt & rasa menyucuk2 dkt ari2. Tanda2 lain tak ada lagi. #firstmom #ingintahu

Ni keputihan normal kan?
2 Các câu trả lời

sy pun 38w kdang2 keluar jugak keputihan mcmtu sekali perut mengeras tapi xthu la tanda2 nk bersalin ke apa

pd sy ni normal. perut mengeras possibly braxton hicks, sakit menyucuk ari2 pun normal.