4Week 2Day

Assalamualaikum, normal ke macam saya yang baru 4weeks ni rasa cram perut, sakit dibahagian payudara, sakit belakang dan rasa mual dan satu lagi normal ke UPT akn nampak samar².. hope boleh share pendapat.. tq 🤗#firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Masih awal lagi sbb tu masih samar upt nnti lg lm akn terang..symptom yg awk rasa normal spnjng trimster stgh org.

10mo trước

ohhh faham. thanks share pendapat ☺️

normal. simptom awal kehamilan.

10mo trước

Sebelumni penah bgtau doc kerap cramp,doc kata normal dan sy gugur lpastu. sy pun tak pasti cramp normal mcmne yg tgh preggy tu