BERAT BABY 34WEEKS

Assalamualaikum, nk tnya.. normal tak berat bby 2.38 utk kandungan 34W..

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam, Puan. Berat bayi ni banyak faktornya. Di samping seiring dengan usia baby dalam kandungan. Ketinggian, berat badan dan pemakanan si ibu juga mempengaruhi berat baby. Semasa check up doktor kata apa?

Kalau doc ckp normal should be ok.. sbb lain ibu lain.. pengaruh air ketuban, ada gdm ke x.. berat ibu lg.. pemakanan n so on