Ais Batu

Assalamualaikum . Nak tnya skit . Betol ke kalau kite suke minum air sejuk . Baby kite cepat besar ?

25 Các câu trả lời

Sy pon kjp2 mnum ais.. Kdng makan coklt cadburry 😂😂😂tapi alas air masak sikit.. 🤣

Wslm. Baby jd extra besar kalau kita ada gdm rasanya. Takde kaitan dgn minum sejuk 😊

Sya pregnant suka minum air sejuk tp baby sya kecik jgk tkde pon yg gemuk😁

sy suka minum air sejuk.. ok je.✌🏽😜

Takdek kaitan. Lainla kencing manis.. Heehe

Bukan sejuk je tp makan ais baru😊😊😊

5y trước

sy hari2 mnum sjuk, kunyah ais, makan abc, cndol, ehh mcm2 la, baby kluar 2.4kg je😌.. mitos je smua tu, dktr takde ckp pon mkn sjuk bby besar🤦🏻‍♀️

Via Dr Imelda Balchin

.. tdak pon..

Tak sis 🤗

Tak betul