Sakit nak beranak ke?

Assalamualaikum nak tnya kat sini... Sy 37w 4d ... Ada tak kat sini yg beranak dah tp tak keluar tanda... Sy dah sakit pinggang.. lenguh-lenguh pinggang... Sakit bawah tu sejak maghrib semalam lg.. Tp still tak keluar tanda.. pg ni pon tidur-tidur ayam shj. ..tdo ikot mengiring kanan sakit.. ngiring kiri jg sakit... kerap sakit.... Kena tunggu dlu ke .. ke nk p hospital trus ? #firstmom

2 Các câu trả lời

sy la tu 5 Dari 6 org ank xde tande2..sakit x..lendir xde..just mngeras perut kerap n lama.bile jd camtu g klnik wt ve jln dah terbuka..mcm ank no 6 baru ni..smpai spital 5cm

2y trước

risau pulak sy . sekrang 38minggu 4hari . dah 2hari perut asyik mengeras ,tapi bby masih aktif