Cek BP + URINE

Assalamualaikum.. Nak tnya, ada x mommy² dlm ni kena cek BP & URINE seminggu 2 kali? Selalu cek dkt mana? Kk atau farmasi? Sbbnya time checkup kk dgn dktor, sy mmg jenis byk tnya... Dan akan berulang kali tnya supaya sy faham dan xmiss apa2. Tp xtaw la dktor tu period ke apa hari ni.. Tiba2 nk melenting ckp sy blur sbb tnya byk kali. Sy ckp la dktor ckp slow sgt sy xbrape dgr. Then dia ckp dia xsihat. Terus sy xjadi tnya. Padahal dktor sblh dia lg berbutir percakapan dia sy dgr... Lepas tu nak salahkan sy tnya byk kali. "why u blur sgt ha?" ayat dia... Hilang mood nak tnya.

Cek BP + URINE
5 Các câu trả lời

Sama dgn sy kne check BP & Urine seminggu 2kali.. Sy check di kk.. Tunjuk je kt nurse kertas tu sis.. Nanti nurse check..

5y trước

Rse nye ada lg kot.. Sy pun x pasti.. Nanti try tnye klinik swasta.. Berapa cas dia..

Takpe nanti tanya nurse pulak kena check macam mana ye

5y trước

Tahu takpe sis. Air pun taknak biasa2 dah. Air sejuk 24jam. Makan nasi 3x sehari. Adoii 🤣

Sy dekat kerjaan sis skrg ok dah ,,

Farmasi pun boleh sis...

5y trước

Oraite... Tq sis 😘😘

Dekat kk

5y trước

Oraite sis 😉👌🏼