FPP

Assalamualaikum.. nak tnya ada x ibu yg berpengalaman bersalin di Hospital Pulau Pinang menggunakan FPP? Kalau kerja Government memang tak boleh guna GL ya? Yg ada pengalaman bersalin guna FPP di hospital lain pu boleh share pengalaman.. dr segi bayaran terutamanya.. thanks ☺️

1 Trả lời

Rasanya GL gov hanya sampai kelas 1 je paling tinggi, FPP ni mcm bersalin di swasta kos dia, ada setengah hospital minta depo RM3000 atau 50% dr harga total..mungkin sis blh tanya hospital tu terus utk info tepat