Ui

Assalamualaikum nak tanye pernah tak ibu2 pregnant bila dpt result utk urine ada darah.

2 Các câu trả lời

Misi n doc xde ckp apa2 ke? Urine ada darah biasa sbb UTI (urinary tract infection) biase berlaku mse pregnancy.. Rajinkn bertanya doc jika ada apa2 persoalan..

5y trước

Ofcourse sy tanye sis. Sbb sy pregnant ank ke 2. Doc just suruh pantau dl. Kalau ade takut problem buah pinggang. Sy just tanye kalau ibu2 ade pengalaman mcm saya. Bila jd cmni kita jd risau sbb pregnant kan. 😊