Baby mengeras

Assalamualaikum nak tanya,sy baru pregnant 5 bulan pastu mlm tadi baby asyik mengeras je kenapa ye?Setakat ni xde keluar apa apa tanda.Patut ke sy pergi kecemasan?

3 Các câu trả lời

Bole tahu tak baby asyik mengeras tu rasa dia mcm mana ye ? Kalau tiap malam rasa perut buncit keras nk jln pun mengah sgt2 tu keras ke ?

9mo trước

mcm awk pegang buah tembikai. licin tegang. gitu la. tapi klu xsakit tu just false contraction saja.

wsalam, sama macam sy. 21minggu... baby asyik mengeras.....

9mo trước

sama la ngn sy sis 21 weeks baby kerap mengeras,masa 20 weeks xde la kerap sangat

possibly false contraction. no need pegi emergency

9mo trước

yaa 5 bulan mcm 20 week keatas dh boleh jd false contraction. so enjoy je