Ubat kuat rahim

Assalamualaikum, nak tanya ubat kuatkan rahim selain Duphaston ubat apa ya?

Ubat kuat rahim
28 Các câu trả lời

Saya Doktor bagi Gestrenol (Allyiestrenol 5mg) bagi menggantikan duphaston untuk kuatkan rahim lepas keguguran haritu.. Katanya duphaston agak mahal. Hehe.

4y trước

yg ni doktor bagi bila dh sah pregnant lagi ke sbelum pregnant dah makan sis?

Sy hari tu bleeding pastu g klinik doktor bg ubat duphaston makan sampai 12w. Sy makan sampai habis 4 kotak. 😊

Saya makan utrogeston. Alhamdulillah so far okay. Cuma ubat tu buat kita mamai sikit. Asik nak tido je

2y trước

Samaa

Ubat duphaston tu ubat kuatkan rahim yang mana hormon progesterion untuk support baby rasa nya.

sis better check doctor ya untuk pastikan ubat kuatkan rahim yang sesuai untuk awak

sy dulu makan utrageston sampai week yg ke 37.tp makan dengan nasihat doctor..

Doc prescribed sy dgn utrogestan (vaginal insert)...tuk 2 bulan jgak sy ambil

Sy mkn obimin