ubat kuat rahim

salam nak tanya ubat kuatkan rahim ada jual kat pharmacy ke ? atau mmg kene dapatkan kat klinik ?

2 Các câu trả lời

Better makan dgn pengawasan doktor. Xleh guna dgn sewenang2. Antara side effect ubt kuat rahim yg selalu dr bagi (duphaston)- breakthrough bleeding, masalah fungsi hati, bengkak anggota badan akibat allergy, dan hemolytic anemia(sel darah merah pecah)

rasanya ada..tengah pregnant ke tu?

5y trước

better tanya doctor dulu ye. biar pengawasan doc sbb awak ada sejarah keguguran kan