Kandungan baby aktif

Assalamualaikum nak tanya semua ibu-ibu. Normal scan baby tapi baby aktif sangat😂 First scan di swasta nampak baby asyik tendang tendang . Sec hari ini scan di kk sama nampak baby aktif sangat tak duduk diam. Saya cuma nak tau normal atau saya salah amal cara pemakanan ye?#ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

sama sis .pastu doc tnya sya awak x makan lgi ke sbb baby aktif sgt ni.hahah.kebetulan mmg sya last makan jam 12 sya scan tu jam 5. jenuh nak ambil gmbar scan .lpas je doc cakap macam tu trus duduk elok je utk bergambar scan tu .

normal sis.. anak sye saye scan Dye suke lambai2 ..dye seronok kalau Kite makan yg manis sikit.. scan terus nmpk Dye bnyk bergerakk

normal

Normal