Morning sickness

Assalamualaikum. Hi nak tanya pengalaman momies. Selalunya kalau preggy, alahan start week keberapa? Saya ada tanda2 preggy.. tp semalam test masih 1 line. Period pun belum due.. kalau betul preggy . Harini masuk 4 minggu. Saja tanya2 kot ada peluang untuk saya double line hehe. Tq momies.

1 Trả lời

Tanda period pun lebih kurang mcm tanda pregnant. Sickness ni lps tahu pregnant saja baru mai, tu pun xsemua org dpt. Just tunggu delay period dh cukup. Kdg2 test upt awl2 pun jd false hope.